Toimivat ja kasvavat yritykset

Tarvitsetko tukea yrityksesi toiminnan kehittämiseen tai kasvattamiseen? Maksuton neuvontapalvelumme tarjoaa asiantuntevaa apua päivittäiseen toimintaan.

Ota yhteyttä Varaa aika

Tukea päivittäiseen toimintaan

Suunnitteletko yrityksesi toiminnan kehittämistä tai kasvattamista?  YritysLohja tarjoaa yrittäjille henkilökohtaisia ja maksuttomia neuvontapalveluita. Voimme kartoittaa yhdessä yrityksesi tilannetta ja toiminnan kehittämismahdollisuuksia. Meiltä saat neuvoja monissa investointi- ja rahoituskysymyksissä. Neuvojiemme lisäksi käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto yksityisten yrityspalvelujen tarjoajien, mentoreiden ja julkisten tukiorganisaatioiden osaajien muodossa.

Yrityksen kehittäminen

Yrityksen kehittäminen on jatkuva prosessi jo asiakkuuksien kasvunkin myötä. Esimerkiksi yrityksen toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä laatua ja kannattavuutta on hyvä tarkastella aina välillä.

Lue lisää

Osaaminen ja työvoima

Kaikkien yritysten – toimialasta riippumatta – tavoitteena tulisi olla houkuttelevaksi työpaikaksi kehittyminen. Oli sitten kyseessä uudet työntekijät tai jatkajan löytäminen eläköityvälle yrittäjälle.

Lue lisää

Rahoitus ja tuet

Yrityksen perustaminen vaatii aina rahaa ja lisärahoitusta tarvitaan toiminnan kehittämiseen ja investointeihin. Yrityksen kasvun yksi tärkeä tukijalka on hyvin suunniteltu rahoituspolku.

Lue lisää

Markkinointi ja myynti

YritysLohja neuvoo yrityksiä kehittämään omaa markkinointiaan ja myyntiään. On usein hyvä keskustella asiantuntijoiden kanssa yrityksen liiketoiminnalle merkittävästä tehtäväkokonaisuudesta – erityisesti silloin kun on aika uudistua.

Lue lisää markkinoinnista

Oppaita ja hyödyllisiä linkkejä toimiville ja kasvaville yrityksille

Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon toimiville ja kasvaville yrityksille

Tutustu oppaisiin ja linkkeihin

Kasvu ja kansain­välistyminen

Suomessa toimivien pk-yritysten osuus maamme viennin kokonaisarvosta on noin 14 prosenttia. Kasvumahdollisuuksia on siis vielä paljon ja kansainvälistymiseen löytyy hyvää tukea ja rahoitusta.

Lue lisää

Hankinnat ja kilpailutukset

Julkisen sektorin hankintakilpailutuksiin osallistumalla yritys voi löytää uusia asiakkuuksia ja kumppanuuksia. Suomessa tehdään julkisia hankintoja vuodessa 30 – 40 miljardilla eurolla.

Lue lisää

Yrityksen talouskunto ja ongelma­tilanteet

Apua yrityksen kasvamassa oleviin talousongelmiin kannattaa hakea ajoissa ja apua on aina saatavilla. Heikkenevään tilanteeseen havahdutaan usein oman kirjanpitäjän kanssa käydyissä keskusteluissa ja viimeistään silloin yrityksen johdon tulee reagoida.

Lue lisää

Sinua kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia

Katso kaikki

Varaa aika

Yritysneuvonta on täysin maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Noudatamme toiminnassamme Suomen Uusyrityskeskusten laatusertifikaattia. Omia ajatuksia ja suunnitelmia on aina hyvä pohtia yhdessä kokeneen yritysneuvojan kanssa. Voimme hyödyntää neuvonnassamme myös laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

YritysLohjan neuvonta-ajat ovat kysyttyjä. Peruutathan ystävällisesti varaamasi ajan, mikäli sinulle tulee este.

Varaa aika