Aloittavat yritykset

Oletko miettinyt uuden yrityksen perustamista? Nyt kannattaa aloittaa tutustuminen aiheeseen Perustamisoppaan avulla. Varaathan matalalla kynnyksellä ajan myös neuvontaan. Tarkastelemme tilannetta aina sinun lähtökohdastasi. Mietitään yhdessä sinulle paras polku aloittaa yrittäjänä.

Ota yhteyttä Varaa aika

Näin perustat yrityksen

Yrityksen perustamisessa kannatta malttaa ottaa selvää kaikista tärkeistä asioista. Yrityksen perustaminen on nopea prosessi, mutta yrityksen pyörittämiseen tarvitaan paljon faktatietoa, joka kannattaa selvittää ennen perustamiseen ryhtymistä.

Lue lisää yrityksen perustamisesta

Rahoitus ja tuet

Perustettavan yrityksen rahoituksen mahdollisia lähteitä on useita. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi erilaiset tuet, pankkilainat, takaukset tai hankeraha. Joskus yritystä voi rahoittaa jopa asiakasyritys tai kumppaniyritysverkosto erilaisilla laskutusjärjestelyillä.

Lue lisää yrityksen rahoittamisesta Lue lisää TE-toimiston starttirahasta

Oppaita ja hyödyllisiä linkkejä aloittavalle yritykselle

Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon aloittavalle yritykselle.

Tutustu oppaisiin ja linkkeihin

Yrityksen osto

Joskus yrityksen ostaminen voi olla uuden perustamista järkevämpää.

Lue lisää yrityksen ostosta

Sinua kiinnostavia tapahtumia ja koulutuksia

Katso kaikki

Varaa aika

Yritysneuvonta on täysin maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Noudatamme toiminnassamme Suomen Uusyrityskeskusten laatusertifikaattia. Omia ajatuksia ja suunnitelmia on aina hyvä pohtia yhdessä kokeneen yritysneuvojan kanssa. Voimme hyödyntää neuvonnassamme myös laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

YritysLohjan neuvonta-ajat ovat kysyttyjä. Peruutathan ystävällisesti varaamasi ajan, mikäli sinulle tulee este.

Varaa aika