Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua yrityslohja.fi.

Saavutettavuusseloste on laadittu / päivitetty 22.12.2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Yrityslohja.fi-sivuston ylläpitämisestä vastaa Lohjan kaupunki. Sivuston tekninen toteuttaja on Aava&Bang Oy. 

Digitaalisten palveluiden saavutettavuudessa Lohjan kaupungin tavoitteena on pyrkiä vähintään WCAG ohjeiston mukaiseen AA- tai sitä parempaan tasoon, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto sekä edellä mainitut erillissivustot täyttävät lain asettamat kriittiset saavutettavuusvaatimukset WCAG v2.1 -tason AA mukaisesti.

Ei-saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • karttoja, joita ei ole tarkoitettu navigointikäyttöön (esim. sää- tai maastokarttoja)

Muuta huomioitavaa

Verkkosivujen sisältämä ulkoisten osapuolien tuottama sisältö ei välttämättä ole vielä saavutettavuusvaatimuksien tason AA mukaista (WCAG 2.1 § 5.4), koska sisältö ei ole Lohjan kaupungin hallinnassa.

Tätä selostetta päivitetään sivuston muutosten ja säännöllisten saavutettavuuden tarkistusten yhteydessä. Verkkosivuston saavutettavuutta parannetaan jatkuvasti myös kouluttamalla kaupungin henkilöstöä. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: viestinta@lohja.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, lähetä viestiä sähköpostilla sivuston ylläpitäjille osoitteeseen viestinta@lohja.fi. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö: saavutettavuus@avi.fi, puhelinnumero: vaihde 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fi