Vi vägleder Lojobaserade företag och företagare mot toppen

Vi finns här för dig oavsett om det gäller att komma igång med en ny affärsidé, internationalisera företaget eller hitta industrilokaler. Vi erbjuder heltäckande rådgivning, aktuella utbildningar och värdefulla nätverksmöjligheter – allt under samma tak.

Företagsrådgivningens kontaktuppgifter

Framgång med hjälp av FöretagsLojo

FöretagsLojo erbjuder mångsidigt stöd för både nyföretagare och etablerade företag. Vår rådgivningstjänst spänner över ett brett fält av områden vare sig det gäller etablering, tillväxt eller förnyelse av företaget. Vår rådgivning bygger på aktuell kunskap och personlig service som hjälper dig att finna bästa möjliga lösningar för din affärsverksamhet. Vårt mål är att göra kontakten smidig, enkel och personlig. Varje företagare är unik och viktig för oss.

Tänker du starta ett företag?

Nyföretagarens bana kan vara fylld av frågor och utmaningar. FöretagsLojo finns till för att hjälpa dig från starten. Vi erbjuder experttjänster från utarbetandet av affärsplanen till kartläggningen av finansieringsmöjligheter.

Hjälp för verksamhet eller tillväxt?

Behöver du stöd för att få ditt företag att växa? FöretagsLojo erbjuder rådgivning, utbildning, nätverksmöjligheter och andra tjänster som stöder företagets utveckling och tillväxt. Vi hjälper dig gärna att nå nästa nivå i din affärsverksamhet.

Ägarbyte i tankarna?

FöretagsLojo erbjuder stöd och rådgvning för ägarbyten. Vi har expertis som understöder en smidig övergång vare sig du har planer på att sälja ditt företag eller letar efter något företag att köpa.

Varför Lojo?

Livskraftiga Lojo erbjuder lysande förutsättningar för framgångsrik affärsverksamhet. Stadens strategiska läge, utmärkta logistikförbindelser och välutvecklade nätverk förenas på ett unikt sätt med ett vackert insjölandskap och en levande stadskultur bara en halvtimme från huvudstadsregionen.