Yrityksen osto

Joskus yrityksen ostaminen voi olla uuden perustamista järkevämpää.

Asiantuntijat neuvovat yrityskaupan valmistelussa

Uuden perustettavan yrityksen sijaan voi olla joskus järkevämpää aloittaa yrittäminen ostamalla markkinoilla jo toimiva yritys. Lohjan kokoisella paikkakunnalla on tilastojen mukaan vuosittain useampi sata yrityksen omistajaa, jotka olisivat valmiita myymään yrityksensä esimerkiksi eläköitymisen tai perhetilanteen muutoksen vuoksi.

Yrityskauppoja tehdään Lohjalla vuosittain useita. Yrityskaupan valmistelussa tarvitaan lähes poikkeuksetta aina asiantuntijan tietotaitoa. Rahoitustapoja on monia ja nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää sitä, että yrityksen ostaja saa ostettavan yrityksen kauppasumman takaisin yrityksen tuloina muutamien vuosien sisällä. Uusi yrittäjä saa todennäköisemmin myös heti tuloja ostamastaan yrityksestä, joten yrittäjän henkilökohtainen talouskin voi olla varmemmalla pohjalla verrattuna aloittavan yrityksen perustamiseen.

Varaa aika

Yritysneuvonta on täysin maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Noudatamme toiminnassamme Suomen Uusyrityskeskusten laatusertifikaattia. Omia ajatuksia ja suunnitelmia on aina hyvä pohtia yhdessä kokeneen yritysneuvojan kanssa. Voimme hyödyntää neuvonnassamme myös laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

YritysLohjan neuvonta-ajat ovat kysyttyjä. Peruutathan ystävällisesti varaamasi ajan, mikäli sinulle tulee este.

Varaa aika