YritysLohja – uusi verkkosivusto tarjoaa kattavan tuen yrittäjille Lohjalla

Lohjan kaupungin uudistuneet yrityspalvelut palvelevat nyt myös verkossa osoitteessa YritysLohja.fi.

YritysLohja tarjoaa monipuolista, ajankohtaiseen tietoon ja henkilökohtaiseen palveluun perustuvaa neuvontaa lohjalaisille yrityksille ja yrittäjille. Yritysneuvonta pohjaa vahvaan asiantuntemukseen ja autamme yrityksiä elinkaaren kaikissa vaiheissa.

YritysLohja tarjoaa tietoa ja tukea, olipa kyseessä esimerkiksi uuden liikeidean itäminen, olemassa olevan yrityksen kansainvälistyminen tai teollisuustilojen etsiminen. Uusi verkkosivusto kattaa kaikki palvelut yhdessä osoitteessa.

Verkkosivuston rakenteessa on pyritty selkeyteen siten, että sivustolla on omat osa-alueet aloittaville, toimiville ja kasvaville yrityksille, omistajanvaihdospalvelua suunnitteleville sekä Lohjalle sijoittuville uusille tai laajentuville yrityksille. Sivusto sisältää monipuolisesti tietoa, lomakkeita sekä linkkejä ja oppaita erilaisiin tilanteisiin.

Uutena palveluna sivustolla otetaan käyttöön analyysi rahoitusmahdollisuuksista, jonka avulla yritys voi helposti selvittää mahdolliset rahoitusinstrumentit. Sivustolta löytyvät myös uutiset, tapahtumat ja koulutukset. Ajanvaraus yritysneuvontaan järjestyy kätevästi sivustolta löytyvän sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.

YritysLohjan ulkoisella ilmeellä on tavoiteltu selkeyttä, tyylikkyyttä, positiivista henkeä ja hieman rennompaa tyyliä. Uuden verkkosivuston teknisen toteutuksen ja ilmeen on toteuttanut Aava & Bang. Sivuston suunnittelussa on kuultu yrittäjien toiveita ja tarpeita.

Sivut löytyvät jatkossa myös ruotsin ja englannin kielellä. Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista sivuista, jotta voimme kehittää kokonaisuutta entistäkin paremmaksi. Palautetta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen viestinta@lohja.fi.

Lohjalla on yli 4000 yritystä ja vuosittain uusia yrityksiä perustetaan noin 250-300. YritysLohja on Suomen Uusyrityskeskukset ry:n jäsen.