YritysLohjan yritys- ja palveluhakemisto

 

YritysLohja on kevään 2024 aikana julkaissut Lohjan alueen yritys- ja palveluhakemiston. Hakemistossa on kattavasti ne lohjalaiset yritykset, joilla kotipaikaksi merkitty Lohja, sekä osoitetiedot Lohjalle. Yritys- ja palveluhakemisto perustuu Lohjan kaupungin ylläpitämään yritysrekisteriin. Julkisten yritystietojen lähteenä on PRH:n ja Verohallinnon yhteinen yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ).

Yritys- ja palveluhakemiston löydät tästä linkistä: https://lohja.yrityshakemistot.fi/fi

Hakemisto toimii alueella toimivien yritysten maksuttomana markkinointikanavana ja siitä löytyy yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut. Yrityksenne julkiset perustiedot löytyvät palveluhakemistosta ja siinä mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrityksille aina maksutonta ja vapaaehtoista.

Kesäkuun 12. päivä jokaiselle yritykselle, joiden puhelinnumero löytyy rekisteristä, tulee tekstiviestillä päivityslinkki. Sen kautta pääsette helposti päivittämään tiedot ajan tasalle. Linkissä tulee näkyä seuraavanlainen alku url.yrityshakemistot.fi/…. Tällöin voit olla varma, että kyseessä ei ole huijaus- tai kalasteluviesti. Voit myös halutessasi päivittää tiedot yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Suosittelemme lisäämään palveluita, jotta kanava palvelisi mahdollisimman monipuolisesti asiakkaita.

Tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi pyydämme teitä tarkistamaan yrityksenne tiedot esitäytetyn lomakkeen avulla ja voitte valita mihin palveluhakemiston kategoriaan yrityksenne kuuluu. Mikäli sopivaa ei löydy, voitte valita kohdan Muu liiketoiminta.

Huomioittehan, että useampi henkilö yrityksessänne voi saada tämän ensimmäisen viestin. Seuraava viesti tulee vain henkilölle, joka on merkitty tietojen päivittäjäksi.

 

Mikäli saa tekstiviestiä tai yrityksesi ei löydy rekisteristä, laitathan meille viestiä osoitteeseen yritysneuvonta@lohja.fi, niin lisäämme yrityksesi tiedot sinne. Mikäli ette halua yrityksen tietojen näkyvän Lohjan yritys- ja palveluhakemistossa, olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa asiasta sähköpostia yritysneuvonat@lohja.fi .

 

Mikäli yrityksesi tiedot löytyvät jo rekisteristä, pääset päivittämään niitä liitteen ohjeen mukaisesti.

 

Lisätietoja asiasta voitte kysyä sähköpostilla yritysneuvonta@lohja.fi tai soittamalla + 358 406867388 Terja Patama tai +358 447674923 Mika Hämeenniemi