Haluatko viedä yrityksesi kasvun seuraavalle tasolle? Hae mukaan Uudenmaan Kasvupolkuun!

Uudenmaan Kasvupolku on sparrausohjelma Keski-Uudenmaan ja Lohjan alueen yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle. Yrityksiä ovat sparraamassa sadat liiketoiminnan asiantuntijat, jotka ovat eri alojen osaajia ja asiantuntijoita.

Tutustu ohjelmaan

Kasvupolku-prosessi koostuu kolmesta tasosta: hakuvaihe, Kasvupolku-sparraukset sekä vapaaehtoinen Vuoden kasvuyritys -kisa. Ohjelmassa asiantuntijat ja vertaisyritykset auttavat löytämään konkreettisia keinoja yrityksen kasvuun.

Ohjelma sisältää:

  • 6-9 asiantuntijatapaamista
  • yhdessä oppimista eri teemoista vertaisten kanssa
  • vinkkejä pitchauksen kehittämiseen
  • inspiraatiota ja intoa tekemiseen
  • kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia kasvun tueksi

Aikaisemmin Kasvupolku-ohjelman käyneet yritykset ovat saaneet Kasvupolku-ohjelmista mm. hallituksen jäseniä, asiakkaita, työntekijöitä, rahoittajia, konsultteja ja pitkäaikaisia ystäviä.

Hakuaika Kasvupolku-ohjelmaan on 19.3.2024 saakka. Ohjelmaan valitaan lohjalaisia yrityksiä noin 10 kappaletta. Ohjelma on yrityksille maksuton. Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja hakuprosessiin täältä.
Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

YritysLohjan kumppaneina Kasvupolku-ohjemassa: Uudenmaan maakuntaliitto, Uudenmaan Yrittäjät, Luksia ja Länsi-Uudenmaan kauppakamari.