Lohjan kaupungin yritys- ja asukastutkimus
ma 14.10.2024
– su 03.11.2024
Oletko miettinyt uuden yrityksen perustamista? Nyt kannattaa aloittaa tutustuminen aiheeseen Perustamisoppaan avulla. Varaathan matalalla kynnyksellä ajan myös neuvontaan. Tarkastelemme tilannetta aina sinun lähtökohdastasi. Mietitään yhdessä sinulle paras polku aloittaa yrittäjänä.
Tutustu yrityksen Perustamisoppaaseen ja varaa aika yritysneuvojalle ajanvarauskalenteristamme. Ajan voi varata myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia yritysneuvojille. Pyrimme siihen, että aikoja olisi mahdollista saada vähintään kahden viikon sisällä. Neuvonnassa käydään läpi liikeidea, tärkeimmät asiat, jotka on hyvä tietää yrityksen perustamisesta, muun muassa verotus, yrityksen rekisteröinnit, vakuutukset, rahoitus, kirjanpito, yhtiömuodot, tukimuodot ja paljon muuta. Neuvomme myös liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien laadinnassa.
Liiketoimintasuunnitelman tekeminen kannattaa aloittaa jo ennen neuvontaan saapumista. Voit tehdä liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmien ensimmäiset versiot Yritystulkki-palvelun tai Suomen Uusyrityskeskuksen lomakkeilla. Yritysneuvojamme tutustuvat mielellään jo etukäteen suunnitelmiisi, joten voit lähettää ne meille ennen saapumistasi tapaamiseen. Neuvonta-aika voidaan silloin hyödyntää tehokkaasti yritystoimintasi keskeisimpien asioiden käsittelyyn.
Mikäli aiot hakea starttirahaa tai harkitset aloittavasi yrittäjyyden neljän kuukauden kokeilurahalla, tutustu TE-palveluiden starttirahaohjeeseen ja toimi sen mukaan. Älä rekisteröi yritystä ennen starttirahahakemuksen jättämistä. Yritystoiminnan aloittaminen työttömyyden aikana
Yrittäjyyspelin avulla voit käydä leikkimielisesti testaamassa olisiko yrittäjyys sinun juttusi Yrittäjyyspeli – Uusyrityskeskus
Yrityksen perustamisessa kannatta malttaa ottaa selvää kaikista tärkeistä asioista. Yrityksen perustaminen on nopea prosessi, mutta yrityksen pyörittämiseen tarvitaan paljon faktatietoa, joka kannattaa selvittää ennen perustamiseen ryhtymistä.
Perustettavan yrityksen rahoituksen mahdollisia lähteitä on useita. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi erilaiset tuet, pankkilainat, takaukset tai hankeraha. Joskus yritystä voi rahoittaa jopa asiakasyritys tai kumppaniyritysverkosto erilaisilla laskutusjärjestelyillä.
Täältä löydät kaiken tarpeellisen tiedon aloittavalle yritykselle.
Joskus yrityksen ostaminen voi olla uuden perustamista järkevämpää.
ma 14.10.2024
– su 03.11.2024
ti 05.11.2024
– ti 05.11.2024
klo 12:00
Yritysneuvonta on täysin maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Noudatamme toiminnassamme Suomen Uusyrityskeskusten laatusertifikaattia. Omia ajatuksia ja suunnitelmia on aina hyvä pohtia yhdessä kokeneen yritysneuvojan kanssa. Voimme hyödyntää neuvonnassamme myös laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.
YritysLohjan neuvonta-ajat ovat kysyttyjä. Peruutathan ystävällisesti varaamasi ajan, mikäli sinulle tulee este.
Uusyrityskeskus®-toiminta on laatusertifioitua toimintaa, joka noudattaa ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmän ohjeita ja vaatimuksia.
Jokainen Suomen Uusyrityskeskukset ry:n varsinainen jäsen on jäsenyyden myötä osa Suomen
Uusyrityskeskukset ry:n saamaa ISO 9001 -laatusertifikaattia.
Uusyrityskeskukset palvelevat vuosittain noin 14 000 yrittäjyyttä suunnittelevaa henkilöä. Heistä
noin puolet perustavat yrityksen ja lisäksi osa aloittaa yrittäjämäisen työn erilaisten
kevytyrittäjyyspalveluiden kautta. Vuoden 2020 vaikuttavuustutkimuksen mukaan 80 prosenttia
Uusyrityskeskusten palveluja käyttäneistä yrityksistä toimi vielä viiden vuoden kuluttua perustamisesta –
kaikista yrityksistä vastaava luku on 50 prosenttia.
Uusyrityskeskuksien neuvonta on aina maksutonta ja puolueetonta, eikä palvelun hyödyntäminen edellytä yrityksen perustamista,
YritysLohjan laatupolitiikka:
Laatupolitiikka on organisaation johdon julkilausuma siitä, mitä laatu YritysLohjalle tarkoittaa.
Asiakaskeskeisyys on keskeinen standardin sekä uusyrityskeskustoiminnan periaate. Asiakastyytyväisyyden lisääntymisen tulee standardin mukaisesti olla keskeinen asia Uusyrityskeskuksissa. Vertailukelpoisuuden vuoksi Suomen Uusyrityskeskukset osittain päättää millaisin menetelmin asiakastyytyväisyyttä seurataan.